Wigner logó szavazás

 

Tisztelt Kollégák!

Elérkeztünk a WIGNER-logó közvéleménykutató szavazás megtartásához. Először is elkészült egy WEB-oldal a beérkezett javaslatokkal, amelyek nagy méretben megtalálhatóak ITT. Itt megnézhetitek a javaslatokat, de még nem szavazhattok.

A szavazáshoz látogassátok meg az ALÁBBI oldalt. Szavazáshoz be kell lépnetek, egyébként csak a kisméretű terveket látjátok. Belépéshez a WEB-oldal bal alsó sarkában található (SHIBBOLET-LOGIN jellegű) "Belépés" gombot használhatjátok. A belépési kód megegyezik a teljes WIGNER-es e-mail címetekkel (csaladnev.keresztnev@wigner.mta.hu) és szükségetek lesz a központi SPAM-szűrőnél használt password-re. Akinek ilyen nincs, az keresse fel a https://www.kfki.hu/cgi-bin/postfilter.cgi spamszűrő beállítási oldalt, ahol kérhet magának új, ideiglenes jelszót egy saját jelszó megadásához. Ha ez megvan, akkor újra próbáljátok meg a bejelentkezést.

A további részleteket a Belépés után kaptok az ottani WEB oldalon.  Ha kérdésetek van, akkor e-mailben Kormos Klára (kormos.klara@wigner.mta.hu) ad felvilágosítást.

A szavazás március 12-én kezdődik és március 22. csütörtök 20.00-ig tart - csütörtök 20.01-kor bejelentkezve látni fogjátok az eredményt, amit másnap e-mailen körbeküldök.

Véleményeteket előre is köszönöm.

Üdvözlettel, Lévai Péter főigazgató